Extinction Rebellion Česká republika

Aktualizovaný obsah této stránky naleznete na https://www.extinctionrebellion.cz/aktuality/2019/09/23/chcete-p%C5%99edn%C3%A1%C5%A1ku-m%C3%AD%C5%99%C3%ADme-k-vyhynut%C3%AD-ve-va%C5%A1em-m%C4%9Bst%C4%9B/
Nejnovější Shromáždění občanů Stav klimatické nouze Věda Klimatická krize Newsletter Rozhovory Nenásilné akce Lidé z rebelie

Chcete přednášku „Míříme k vyhynutí“ i ve svém městě?

23. září 2019

Přednáška Míříme k vyhynutí – a co s tím můžeme dělat je skvělý startovní bod pro rozpohybování lokální skupiny XR ve vašem městě. Anebo pro informování lidí z nějaké „spojenecké“ skupiny, jako jsou ekologové, zahrádkáři, Piráti, mateřské centrum, Fridays for Future… prostě z jakéhokoliv okruhu lidí, které zajímá, co se ohledně změny klimatu děje.

Přednáška se dá uspořádat v kavárně, v místním kině, v zasedačce soukromé firmy – kdekoliv, kde je možná projekce projektorem.

Má asi dvě hodiny, plus čas na případnou další diskusi.
Přednášku máme i online na našem Youtube kanálu.

První část přednášky shrnuje fakta o klimatu – co se děje, proč se to děje, proč je to nesmírně naléhavé – a co se s tím dělá nebo spíše nedělá. Druhá část přednášky vysvětluje, v čem se přístup Extinction Rebellion liší od konvenčního aktivismu, proč je funkční a jak se osvědčil v Británii.

Máte zájem? Pomůžeme vám s propagací (letáček) i s událostí na Facebooku. Přijede některý z přednášejících našeho týmu.

Času je málo a bez vás to nezvládneme.
Potřebujeme vaši podporu.

Svět se mění, ale my stále s odvahou i soucitem bojujeme za pravdivé informování veřejnosti a rozhodné jednání v zájmu klimatu i veškerého života na naší planetě.

Potřebujeme vaši pomoc. Nemůžete se zapojit do akcí? Podpořit nás můžete také finančně. I 300 Kč měsíčně nás posune blíž k našemu společnému cíli.

Darujte →

Děkujeme.