Extinction Rebellion Česká republika

Aktualizovaný obsah této stránky naleznete na https://www.extinctionrebellion.cz/aktuality/2019/10/17/klimatick%C3%A9-m%C3%A1te-slovo-s-m-j%C3%ADlkovou/
Nejnovější Shromáždění občanů Stav klimatické nouze Věda Klimatická krize Newsletter Rozhovory Nenásilné akce Lidé z rebelie

Video: Klimatické Máte slovo s M. Jílkovou

17. října 2019 Rozhovory

V diskusním pořadu České televize vystoupila po boku exministra životního prostředí Bedřicha Moldana a europoslance Luďka Niedermayera s požadavky na opatření proti změnám klimatu také naše mluvčí Veronika Holcnerová. Protistranu zastupovali poslanec Václav Klaus ml., ekonom Lukáš Kovanda a důchodce z Plzně Petr Štengl.

Na popíračské výroky Václava Klause ml. přímo v rámci pořadu úderně zareagoval mj. zástupce studentské iniciativy Fridays for Future Petr Doubravský, následně se k nim vyjádřil také klimatolog Radim Tolasz.

Celý pořad můžete shlédnout v archivu České televize

Času je málo a bez vás to nezvládneme.
Potřebujeme vaši podporu.

Svět se mění, ale my stále s odvahou i soucitem bojujeme za pravdivé informování veřejnosti a rozhodné jednání v zájmu klimatu i veškerého života na naší planetě.

Potřebujeme vaši pomoc. Nemůžete se zapojit do akcí? Podpořit nás můžete také finančně. I 300 Kč měsíčně nás posune blíž k našemu společnému cíli.

Darujte →

Děkujeme.