Extinction Rebellion Česká republika

Aktualizovaný obsah této stránky naleznete na https://www.extinctionrebellion.cz/aktuality/2020/01/19/tento-tyden-v-klimatu/
Nejnovější Shromáždění občanů Stav klimatické nouze Věda Klimatická krize Newsletter Rozhovory Nenásilné akce Lidé z rebelie

Tento týden v klimatu

19. ledna 2020

Opět se toho stalo hodně. Celkový dojem máme pozitivní – je hodně nadějných minizpráv. Pokud nemáte čas, odrolujte nakonec a přečtěte si o pomalosti české vlády. Je důležité je zrychlit, pro všechny naše děti.

Vědci oznámili

Dále se děje

Co na to lidi

Dění v Česku


Díky za dočtení až sem. Čím více lidí sleduje klima, tím větší šance je, že se nám podaří oteplování zastavit a dát ekosystém do pořádku. Tento týden v klimatu pro vás připravuje Extinction Rebellion – hnutí za zrychlení systémových opatření na podporu klimatu.


Pokud vás to zaujalo, někdo vám to třeba nasdílel – vítejte!

👉 sledujte naši FB stránku a tento web
👉 objednejte si do vaší obce přednášku Míříme k vyhynutí
🧡 podpořte Rebelii proti vyhynutí – Darujte!


Díky!

Času je málo a bez vás to nezvládneme.
Potřebujeme vaši podporu.

Svět se mění, ale my stále s odvahou i soucitem bojujeme za pravdivé informování veřejnosti a rozhodné jednání v zájmu klimatu i veškerého života na naší planetě.

Potřebujeme vaši pomoc. Nemůžete se zapojit do akcí? Podpořit nás můžete také finančně. I 300 Kč měsíčně nás posune blíž k našemu společnému cíli.

Darujte →

Děkujeme.