Extinction Rebellion Česká republika

Aktualizovaný obsah této stránky naleznete na https://www.extinctionrebellion.cz/aktuality/2021/03/18/nabidka-prace-v-prednaskovem-tymu/
Nejnovější Shromáždění občanů Stav klimatické nouze Věda Klimatická krize Newsletter Rozhovory Nenásilné akce Lidé z rebelie
Unsplash

Nabídka práce v přednáškovém týmu

Hledáme kolegyni nebo kolegu do přednáškového týmu. Více informací níže!

18. března 2021

Pozice: Koordinátor(ka) přednášek a oslovování

Místo: online / vzdáleně

Časová náročnost: cca 30 h týdně dle dohody, flexibilně, občas nutnost práce v podvečerních hodinách

Smlouva: 3 měsíce, duben až červen

Naše přednáška Míříme k vyhynutí je jedním z hlavních způsobů, jak zvýšit povědomí o klimatu a ekologické krizi a povzbudit lidi, aby se aktivně zapojili do klimatického hnutí. Máme grant na realizaci této činnosti. V ideálním případě hledáme zkušeného kolegu nebo kolegyni na cca 30 h týdně k podpoře koordinátora grantu a zajištění organizace a propagace našich online přednášek.

Budete zodpovědní za organizaci přibližně 20 online přednášek během 3 měsíců, jejich přidání na Facebook, domluvu s přednášejícími, kteří by mohli přednášky uskutečnit, a hlášení týdenních počtů přednášek a účastníků. Na začátku a na konci přednášek podpoříte některé z řečníků v administrativních a technických činnostech a zajistíte, že budeme přednášky živě streamovat. Budete odpovídat za používání sociálních médií k propagaci přednášek a zajištění co nejlepší účasti. Rovněž se zapojíte do podpory našich místních skupin při organizování a propagaci jejich vlastních přednášek. Existuje několik zajímavých projektových prací ad hoc, do kterých byste se mohli zapojit, jako je podpora vzdělávacího programu řečníků nebo pořádání informačních workshopů.

Měli byste mít zkušenosti s používáním Zoomu, se sociálními médii (primárně používáme Facebook), nejlépe nějaké zkušenosti s organizováním a/nebo propagací přednášek, akcí nebo školení. Musíte být dobře organizovaní, motivovaní plnit cíle a sebejistí při mluvení k lidem. Musíte být proaktivní a schopni pracovat samostatně. Pro vykonávání práce je nutné mluvit česky a anglicky na úrovni B2 / vyšší pokročilý.

Chcete se přihlásit? Zašlete kopii svého životopisu (v angličtině nebo v češtině) a uveďte, proč chcete pracovat s XR, a jak jsou vaše dovednosti a zkušenosti vhodné pro danou roli, na e-mailovou adresu prednasky@extinctionrebellion.cz.

Času je málo a bez vás to nezvládneme.
Potřebujeme vaši podporu.

Svět se mění, ale my stále s odvahou i soucitem bojujeme za pravdivé informování veřejnosti a rozhodné jednání v zájmu klimatu i veškerého života na naší planetě.

Potřebujeme vaši pomoc. Nemůžete se zapojit do akcí? Podpořit nás můžete také finančně. I 300 Kč měsíčně nás posune blíž k našemu společnému cíli.

Darujte →

Děkujeme.