Extinction Rebellion Česká republika

Aktualizovaný obsah této stránky naleznete na https://www.extinctionrebellion.cz/aktuality/2022/01/11/rebel-talk-se-standou-bilerem/
Nejnovější Shromáždění občanů Stav klimatické nouze Věda Klimatická krize Newsletter Rozhovory Nenásilné akce Lidé z rebelie

Rebel Talk se Standou Bilerem

Všichni tady umřeme! Novoroční moderovaný přednáškorozhovor měl podtitul Klimatická kocovina a je více než vhodný pro každého, kdo se potřebuje z uplynulého roku trochu odreagovat.

Rebel Talk se Standou Bilerem

Stanislav Biler je český sociolog, spisovatel a publicista, spoluzakladatel satirického hnutí Žít Brno. Přispívá do různých médií, pracoval jako dramaturg České televize, nově se stal členem redakce A2larmu. Na podzim 2017 mu vyšel román Nejlepší kandidát, politická satira o prezidentském kandidátovi Janu Novákovi. V roce 2021 vydal environmentální a existenciální román Destrukce.

Jak vůbec strávit, co jsme poslední dobou prožili? Je náš stát svéprávný? Anebo aspoň lepší než Polsko? A platí to i pro Brno? Naše realita už dávno morfovala za všechny představitelné hranice černého humoru, a proto i tento talk (celkově již dvanáctý) spojuje satiru, depresi i fakta. Chcete-li se dozvědět, jak přežít další rok, přichystejte si vhodný vyprošťovák a pusťte si záznam zde.

11. ledna 2022 Věda

Času je málo a bez vás to nezvládneme.
Potřebujeme vaši podporu.

Svět se mění, ale my stále s odvahou i soucitem bojujeme za pravdivé informování veřejnosti a rozhodné jednání v zájmu klimatu i veškerého života na naší planetě.

Potřebujeme vaši pomoc. Nemůžete se zapojit do akcí? Podpořit nás můžete také finančně. I 300 Kč měsíčně nás posune blíž k našemu společnému cíli.

Darujte →

Děkujeme.